BASISCREATIVITEIT
 

2500e uitzending van “De Wereld Wordt Wakker!” op Veluwe FM.

Van 18 tot en met 22 oktober zijn er feestelijke uitzendingen van het ochtendprogramma “De Wereld Wordt Wakker!” bij streekomroep Veluwe FM. Dit in verband met de 2500 e uitzending op vrijdag 22 oktober. Daarmee komt de teller op 12.500 radio-uren, allemaal gemaakt op vrijwillige basis.
In deze week is iedereen nog meer welkom dan men normaal al is, om tussen 07.00 en 12.00 uur binnen te komen vallen en een kijkje achter de schermen te nemen. Lekker meedoen is zoals gewoonlijk uiteraard ook geen probleem. Er is koffie & gebak, of iets anders naar jouw gading, en voor iedereen een persoonlijk geschenk van presentator Bas Tempels voor de getoonde interesse!

Elke ochtend zijn er 3 microfoons aan de presentatietafel beschikbaar voor gasten die even hun zegje willen doen, of zelfs het hele programma mee willen babbelen. Gewoon gezellig als toeschouwer aanwezig zijn in de studio en kantine van Veluwe FM kan natuurlijk ook, dus kom vooral naar Brinkstraat 91 te Putten. Wil je een bijdrage aan het programma leveren op afstand dan kun je whatsappen naar 06-8309 8309, bellen naar 0341-360 148 of mailen naar studio@veluwefm.nl.
De Veluwe FM App met al deze mogelijkheden aan boord downloaden is natuurlijk nog makkelijker!

DWWW is begonnen op 30 januari 2012 en is sindsdien elke maandag tot en met vrijdag te beluisteren van 07.00 tot 12.00 uur op Veluwe FM.
In Putten via 106.1, in Ermelo via 105.0 en in Harderwijk via 107.7. Uiteraard ook via
www.veluwefm.nl, via de Veluwe FM App en via diverse providers op kabel en glasvezel.

Vind jij het leuk om op een ochtend aan te schuiven als co-host of gast? MAIL ME!


De Wereld Wordt Wakker! is de radio-ochtendshow op maandag tot en met vrijdag van 07.00  tot 12.00 uur voor iedereen in het algemeen en de Noordwest Veluwe in het bijzonder.
De bedoeling van het programma is relaxed wakker te worden en de dagelijkse hectiek, in ieder geval in de ochtend, met een glimlach of zelfs brede grijns door te komen. Het is dan ook een programma met een vette knipoog!

Er worden nieuwsberichten verwerkt op een ietwat afwijkende manier, afgewisseld met lekkere muziek uit de jaren zestig tot nu. Daarnaast is het programma gevuld met allerlei items en rubrieken zoals o.a. Walters Workout, Vijf Van Een Schijf. De Cryptohit, De Shitspot, De MachtigMooieMegaMeezinger en De Uitsmijter Ham-Koos. Ook jouw bijdrage is meer dan welkom. Heb je een verzoekje, ken je een jarige job of jubilaris, ben je op de hoogte van een schokkend nieuwtje of bizar feit, wil je een mop vertellen, een oproep plaatsen, veders in bipsen steken of kritiek spuien et cetera, et cetera?
Dat kan dan op vier manieren:

  • WhatsApp naar 06 - 8309 8309
  • Mail tijdens de uitzending naar studio@veluwefm.nl
  • Bel 0341 - 360148 en kom op de radio
  • Kom langs tijdens de uitzending op Brinkstraat 91 te Putten

Gebruik DWWW als wekker, dan begint jouw dag lekker!

Ontvangst:

Regio Ermelo 105.0 FM,
Regio Putten 106,1 FM  
Regio Harderwijk 107.7 FM.

en natuurlijk wereldwijd via het internet: Veluwe FM
Je kunt uiteraard ook de Veluwe FM App downloaden.


Contact buiten de uitzending om: info@bastempels.nl

DWWW bestaat sinds 30 januari 2012.

E-mailen