BASISACTIVITEITEN
 

Jij hier? Leuk! Welkom in mijn huidige verleden.

Deze site gebruik ik sinds 1 juli 2011 om een deel van mijn gedachtegoed en creatieve uitspattingen te bewaren zodat ik ze, wanneer nodig, bij de hand heb.

Aangezien het onder het genot van een kop koffie of glas alcohol samen doorbladeren van een fotoalbum, of het beluisteren van muziek heel erg saai, want anno de vorige eeuw, schijnt te zijn, kan ik op deze manier toch delen met anderen zonder daar zelf bij aanwezig te zijn. Lang leve de virtuele wereld!

Een eigen website is door de sociale media eigenlijk ook al lang achterhaald, maar ik heb besloten om het toch hierbij te laten. Ik ben te vinden op Facebook, maar ook liever alleen dan eenzaam, dus echt actief zal ik daar niet worden. Je ziet, ik zeg bewust niet nooit, maar ik ben er van overtuigd dat niemand het erg vindt dat er nergens op internet te vinden is dat ik een plankje aan de muur heb bevestigd, of last heb van heftige broekhoest vanwege teveel koffie. 

Ik beperk me dus op deze site tot resultaten uit het verleden die geen garantie voor de toekomst bieden en val je daar alleen mee lastig als je die zelf op komt zoeken. 
De inhoud zal voornamelijk incompleet zijn tot ikzelf word geupload, waarna dit beperkte dossier zal veranderen in mijn toekomst. 

Creatieve Groeten! 
Koffie is trouwens nog steeds zo gezet! info@bastempels.nl
Bas Tempels

Mocht een persoonlijke ontmoeting echter toch te interactief worden: 
https://www.facebook.com/bas.tempels


 

 

E-mailen